Äitiyden hyvinvointipalvelut

Vauvahieronta

Vauvahierontaan voi hakeutua 3 vk:n – 12 kk:n ikäisen vauvan kanssa. Vauvahieronta rentouttaa ja rauhoittaa, sekä tukee erinomaisesti vauvan motorista kehitystä. Hieronnalla saadaan tehokkaasti helpotettua vatsavaivoja, vahvistettua immuunipuolustusta ja parannettua unen laatua. Onnistuu myös etäohjauksena!
Tämä on myös suosittu lahjaidea, kysy lisää lahjakortista!


Raskaushieronta

Raskausaikana voi tulla turvallisin mielin hierontaan. Hieronta-asento löytyy aina asiakkaan toiveiden ja voinnin mukaan. Raskaus tuo mukanaan paljon muutoksia kehossa, ja kehon painopisteen muuttuessa saattaa ilmetä jännitys- ja kiputiloja varsinkin lantion ja alaselän alueella sekä niska-hartiaseudussa. Raskaushieronta on erittäin rentouttava ja se poistaa tehokkaasti myös turvotusta. Hoito sopii mainiosti myös juuri synnyttäneelle. Huom! Jos raskaudessa/synnytyksessä on ilmennyt jotain normaalista poikkeavaa, varmistathan aina etukäteen, sopiiko hoito sinulle. Tarvittaessa konsultoi lääkäriä. 
P.s. Tämä on myös erittäin suositttu BabyShower-lahja!


Imetysohjaus

Imetysohjaukseen voi hakeutua jo raskausaikana, heti vauvan synnyttyä tai imetyksen jo edettyä pidemmälle. Tavoitteena on tukea lapsen ja perheen hyvinvointia, ja tärkeässä roolissa onkin haastattelu ja havainnointi, sekä ennen kaikkea perheen oma toive imetyksen suhteen. Imetysohjauksesta saat apua ja tukea mm. Imetysasentoihin, imuotteen haasteisiin (esim. Kireä kieli-/huulijänne) ja hitaaseen painonnousuun.


Äitiyden personal trainer palvelut

  • Raskausajan turvallinen liikunta: kun kaipaat tukea ja ohjeita turvalliseen liikuntaan raskausaikana
  • Liikunta synnytyksen jälkeen: kun kaipaat tukea ja ohjeita turvalliseen ja tehokkaaseen liikuntaan synnytyksen jälkeen
  • Sektioarven käsittely