Hieronta

Hieronta – yksilöhieronnat, kotikäynnit, yrityshieronnat

Palveluistani löydät klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan. Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitan asiakkaan lähtötilannetta haastattelemalla ja tutkimalla. Tämän pohjalta suunnitellaan jatkohoito, huomioiden myös asiakkaan toiveet. Hieronta on aina hyvin kokonaisvaltainen hoitotilanne. Kysy myös ikäihmisten kotikäynnit sekä yrityskäynnit!


Vauvahieronta

Vauvahierontaan voi hakeutua 3 vk:n – 12 kk:n ikäisen vauvan kanssa. Vauvahieronta rentouttaa ja rauhoittaa, sekä tukee erinomaisesti vauvan motorista kehitystä. Hieronnalla saadaan tehokkaasti helpotettua vatsavaivoja, vahvistettua immuunipuolustusta ja parannettua unen laatua. Onnistuu myös etäohjauksena! Tämä on myös suosittu lahjaidea, kysy lisää lahjakortista!


Raskaushieronta

Raskausaikana voi tulla turvallisin mielin hierontaan. Hieronta-asento löytyy aina asiakkaan toiveiden ja voinnin mukaan. Raskaus tuo mukanaan paljon muutoksia kehossa, ja kehon painopisteen muuttuessa saattaa ilmetä jännitys- ja kiputiloja varsinkin lantion ja alaselän alueella sekä niska-hartiaseudussa. Raskaushieronta on erittäin rentouttava ja se poistaa tehokkaasti myös turvotusta. Hoito sopii mainiosti myös juuri synnyttäneelle. Huom! Jos raskaudessa/synnytyksessä on ilmennyt jotain normaalista poikkeavaa, varmistathan aina etukäteen, sopiiko hoito sinulle. Tarvittaessa konsultoi lääkäriä. P.s. Tämä on myös erittäin suositttu BabyShower-lahja!